top of page

Stepfamily Network Group

Public·1069 members

Avery Skyler
Avery Skyler

Ставки на баскетбол у лайві: коли варто входити в гру?

Вирішив серйозніше зайнятись ставками на теніс, але поки плутаюсь у деталях. Не до кінця розумію, як читати розпис по сетах і геймах, коли є сенс брати тотал, а коли фору. Дивлюсь на коефіцієнти, а чіткої логіки в голові немає. Потрібен матеріал, де все пояснюють послідовно, з акцентом на практику, а не загальні фрази.

4 Views
Taras Sito
Taras Sito
yesterday

У мене клікнуло тільки тоді, коли натрапив на нормальний розбір саме тенісних ринків, без «загальної теорії про спорт». У статті, яку дивився, ставки на теніс https://cardmates.ua/betting/tennis розкладені за логікою гравця, що робить прогноз, а не просто читає визначення. Спочатку йде пояснення, як підходити до аналізу турніру і покриття, далі детальний опис ринків по геймах і сетах, а окремо винесені поради щодо читання статистики і оцінки фізичної форми. Найбільше сподобалось, що там є приклади, де показано, чому певна ставка має сенс, а інша ні, при однакових коефіцієнтах. Після цього матеріалу я вже зовсім інакше дивлюсь на ставки на теніс, менше спираюсь на інтуїцію і більше на цифри. Я додав собі це посилання в закладки, щоб час від часу переглядати окремі розділи, це реально наводить порядок у голові щодо підходу до аналізу.

Members

© 2023 by Star Compass Family.

• Facebook
  • Instagram
bottom of page